VELKOMMEN TIL JOBCENTER ERHVERV I SILKEBORG

Vi tilbyder en verden af muligheder af stor værdi for din virksomhed, dine medarbejdere og deres kompetenceudvikling. Det er en vigtig del af vores tilbud, at vi står til rådighed med kompetent hjælp og rådgivning for din virksomhed, uden at det koster dig en krone.

Jobcenter Erhverv har en klar mission. Vi ønsker at styrke konkurrenceevnen for virksomheder i Silkeborg-området ved at sikre hurtig og enkel adgang til de mange serviceydelser, vi har i værktøjskassen.

Vores indsats foregår altid i øjenhøjde med din virksomhed og de medarbejdere, det drejer sig om. Og vi går efter løsninger, der er nøje afstemt med virksomhedens behov.

 

HVOR OFTE BESTILLER DU VÆRDISKABENDE SERVICEYDELSER - UDEN AT MODTAGE EN FAKTURA?

Vi er en afdeling, som primært har erfaring fra det private erhvervsliv, og vi servicerer alle virksomheder i Silkeborg Kommune.

Alle vores ydelser er gratis, og mange kan du ikke købe andre steder. Selvom vores ydelser er gratis, tilfører vi som samarbejdspartner værdi til din virksomhed.

Vores mission er helt enkel… Vi styrker indirekte virksomhedernes konkurrencekraft ved proaktivt at tilbyde nem og hurtig adgang til Jobcenter Silkeborgs serviceydelser.

HVORFOR BRUGE JOBCENTERET?

"Jeg var ved at tabe kæben: Vores rengøringsdame taler om seo-optimering! Det var lidt af en øjenåbner." Michael Buchreitz, Jyske Storkøkken
"Samarbejdet med Jobcenteret åbner også mulighed for at afprøve ny medarbejdere inden egentlig ansættelse." Thomas Wils, byggefirmaet Wils
"Den tid, jeg bruger på at være mentor, betales af Jobcenter Erhverv." Erik Spangenberg, KVM Industrimaskiner
"Jeg vil ikke tøve med at anbefale modellen til andre i en lignende situation." Børge Jensen, Restaurant Golfklubben