Sygedagpenge

Modtager du sygedagpenge er det Jobcenter Silkeborgs opgave at hjælpe dig tilbage til arbejdet eller A-kassen hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe dig og din arbejdsgiver med at få et overblik over din situation og fortælle hvilke muligheder vi har for at hjælpe dig tilbage til arbejdet.

Du kan få sygedagpengene hvis du er ude af stand til at arbejde på grund af din egen sygdom. For at kunne tilpasse vores hjælp til dit behov, indhenter vi løbende nyt fra din læge, tager kontakt til din eventuelle arbejdsgiver og snakker med dig om at vende tilbage til arbejdet eller a-kassen.

Din situation ændrer sig løbende, vi har derfor også den opgave, at følge op på om du opfylder betingelserne for at modtage sygedagpenge.

Din kontakt med Jobcenter Silkeborg

Har du været sygemeldt i mere end 5 uger, starter Jobcenter Silkeborg indsatsen for at hjælpe dig tilbage til arbejdet eller a-kassen. Du vil derfor blive indkaldt til samtale. Vi tilpasser altid hjælpen efter dit behov og vores viden omkring mulighederne for at vende tilbage til arbejdet.

Vi arbejder ud fra principperne en tidlig indsats, hyppig opfølgning og en aktiv sygemelding. En aktiv sygemelding kan fx være delvist genoptagelse af arbejdet eller virksomhedspraktik.

Læs mere om sygedagpenge

Book selv din opfølgningssamtale 

Du kan let selv booke din opfølgningssamtale med Jobcenteret, så aftalen passer ind i din kalender.

Se filmen her og bliv klogere på, hvordan du gør.