Din første henvendelse i jobcenteret

Din første henvendelse når du ønsker at søge kontanthjælp eller uddannelseshjælp

Når du ønsker at søge økonomisk hjælp, enten i form af kontanthjælp eller uddannelseshjælp, skal du vælge en af følgende muligheder nedenfor, og blive nærmere guidet.

Udover at følge  hvad der står i guiden, skal du husk at søge selve ydelsen , via borger.dk

Hvad kan du forvente af Jobcenteret og Ungeguiden

Du kan forvente, at du altid vil blive mødt af professionelle medarbejdere i Jobcenteret og i Ungeguiden, under hele dit forløb som kontanthjælps- eller uddannelseshjælpsmodtager.
Der tages udgangspunkt i din konkrete situation med henblik på at lave den bedst mulige plan for, hvordan du hurtigst muligt kommer i arbejde eller uddannelse.

Fold alle ud

Hvis du er over 30 år, samt under 30 år, men har en kompetencegivende uddannelse

Hvis du er over 30 år eller under 30 år og samtidig har en erhvervskompetencegivende uddannelse, skal du henvende dig personligt på:

Jobcenter Silkeborg
Drewsensvej 60
8600 Silkeborg

Du kommer til at tale med en jobkonsulent, der vurderer om du er jobparat eller aktivitetsparat og fortæller dig betydningen heraf. Du bliver efterfølgende tilknyttet en jobkonsulent, der sammen med dig skal finde ud af hvordan du hurtigst muligt kommer i job eller uddannelse.

Vores åbningstider er
:

Mandag 10-14
Tirsdag 10-14
Torsdag 10-14

Hvis du er under 30 år og ikke har en kompetencegivende uddannelse

Hvis du er under 30 år og ikke har en kompetencegivende uddannelse, er Ungeguiden dit Jobcenter. Ungeguiden består af uddannelseshjælp, som er jobkonsulenter og UU, som er uddannelsesvejledere.

Det betyder, at du skal henvende dig personligt i:

Ungeguiden
Kejlstrupvej 85
8600 Silkeborg

Her vil du først komme til at tale med en UU vejleder og dernæst en jobkonsulent. I samtalen vil i komme omkring, hvilke muligheder der er for dig.

Vores åbningstid er:
Mandag 10-14